Thuis

Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory

Bedrijfsprofiel

 

Wij zijn Betrouwbaar, Uitstekend, Veilig en Geschikt.

Wij zijn hebben 20 jaar van ervaring in ontwerponderzoek en ontwikkeling

Wij zijn hebben sterke technische kracht, de geavanceerde techniek van productie en voltooien het testen materiaal.

Wij zijn verlenen hoogste kwaliteit en de oprechtste diensten voor de nieuwe en oude, binnenlandse en buitenlandse klanten.

Als u in onze producten geinteresseerd bent, zullen wij onmiddellijk een steekproef naar u verzenden. Wij kunnen u van de kwaliteit, de gunstige termijnen en het krediet verzekeren.

Wij verheugen ons op het ontvangen van uw vroeg onderzoek, en het verzekeren van u dat uw vereisten onze zeer beste en snelle aandacht zullen hebben.

Als u niet kunt vinden wat u zoekt, of u speciaal verzoek hebt, gelieve ons te contacteren. wij zullen ZO VLUG MOGELIJK antwoorden op u

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Is de Eind de Nagelfabriek van YueQingskuaili een professionele fabrikant dat hoofdzakelijk in het veroorzaken van en het ontwikkelen van afdalings fuser reeks behandelt, heeft het bedrijf gebied van de bouw van meer dan 3000 Sq.meters en bezit vele soorten productiefaciliteit bijna 50 reeksen, som. De activa zijn 10 miljoen Yuan, heeft het meer dan 150 werknemers, en 28 voor hoge en hogere secundaire technici en beheerspersonen.

 

Fabriek van de Kuaili heeft de Elektro Eindnagel in de loop van de jaren altijd „kwaliteit van producten aangehangen te overleven, geloofwaardigheid en ontwikkelings de diensten“ bedrijfsdoeleinden. Geëngageerd aan het voorzien van u van de producten van uitstekende kwaliteit en de kwaliteitsdiensten. Heb een professioneel, specifiek team van het ontwerpbeheer, van productontwerp, vorm maken, die aan de Productassemblage vormen, voor elk aspect en processen testen streng en controle.
De afgelopen jaren van productie en beheer en exploratie, Kuaili-opstelling zijn eigen kwaliteitsbeheersysteem. Ging ISO9001 over: certificatie van het de kwaliteitssysteem van 2000 en het beheers van CERTIFICATIE ISO14000 milieusysteem. Kuaili Elektro het concept de verwezenlijking van de klantenwaarde voor klanten gemaakte producten altijd om uit te voeren om aan de behoeften van verschillende klanten te voldoen, en onophoudelijk klanten te voorzien van oplossingen en technische problemen. Verdere exploratie en innovatie, en voortreffelijkheid.

Onze producten hebben bijna 30 reeksen met inbegrip van uitgevoerd type, jaarlijks door 200.000 reeksen, zijn veel van hen gecarboneerd geïdentificeerd door de Nationale Industriële dienst van Electric Power en de Machinesdienst, is elk van onze producten wijd gebruikt bij het stroomsysteem voor de gestabiliseerde prestaties en de kwaliteit. Wat van hen zijn uitgevoerd naar Zuidoost-Azië, Zuid-Amerika en Midden-Oostenlanden.
Wij beschouwen altijd „ontwikkeling door wetenschapper, overleven door kwaliteit“ als ons doel, en dringen op de regel van de „eerste kwaliteit en de dienst, het beste krediet voor al cliënt aan“, zullen om het even welk vraag en onderzoek warme welkom geheten zijn, wensen wij ook quotiëntvrienden om te komen en de betrekkingen voor het wederzijdse voordeel baseren zich op vriendschappelijke samenwerking!

China Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory Bedrijfsprofiel 0

Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory
1 2 3 4 5 6 7 8
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Type Business

Fabrikant

Merken : KUAILI

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 1000000-5000000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 40% - 50%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory Certificaten China Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory Certificaten China Yueqing Kuaili Electric Terminal Appliance Factory Certificaten